Moikka, Me ollaan The MammaHood.

The MammaHood on inspiraatiokeidas ja kohtaamispaikka moderneille äideille. Täältä löydät asiaa vatsalihastreenistä raskauden jälkeen, kiinnostavien äitien haastatteluja, parhaat lounasideat lapselle ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Käymme läpi niitä äitiyden epämiellyttävämpiäkin puolia; sillä myönnettävä se on – äitiys ei ole kaikille pelkkää ruusuilla tanssimista ja maidontuoksuisen vauvan nuuhkimista.

Toivomme sinulle antoisia hetkiä The MammaHoodin parissa! Tämä keskusteluympäristö on sinua varten, joten keskustelut sekä väittelyt ovat sallittuja. Kaikki näkökulmat ovat täällä tervetulleita.

Emmi Pyykkö

Founder / Executive

Markkinoinnin ammattilainen, Yrittäjä, Kauppatieteilijä, poikavauvan äiti ja teinipojan äitipuoli, vaimo, bloggaaja. Harrastuksina teknologia, koodaaminen (HTML ja CSS), kielten opiskelu, pianonsoitto ja laulaminen.

 

Äitiys on opettanut Emmille uuden merkityksen hetkessä elämiselle; sulkea mielensä Sosiaaliselta medialta, puhelimen jättäminen toiseen huoneeseen ja aito läsnäolo pienen ihmisen kanssa. 

Yacine Kalke

Founder & Executive

30-vuotias hurmuripoikien äiti, esikoinen pian 3-vuotias ja kuopus 6-kuinen. Yacine on koulutukseltaan joogaopettaja ja valtiotieteiden maisteri ja opiskelee parhaillaan positiivisen psykologian harjoittajan (positive psychology practitioner) koulutusohjelmassa. Aktiiviliikkujan ja menevän äidin tavoitteena on tukea muita äitejä löytämään tasapaino ja hyvä olo myös kiireisen arjen ja perheen pyörittämisen keskellä. Muita intohimoja ovat ihmisoikeus- ja rauhantyö sekä uusien (mahdollisimman nopeasti valmistuvien) terveellisten reseptien testailu. Äitiys on Yacinelle opettanut, että maailma ei kaadu siihen, ettei kaikki mene suunnitelmien mukaan ja että monessa tilanteessa riittävän hyvä ihan oikeasti riittää.

Jenna 

Founder & Executive

30-vuotias ihastuttavan, pian 3 vuoden ikäisen tyttölapsen sekä nelikuisen nappisilmäisen pojan äiti. Jenna on koulutukseltaan ravinto- ja hyvinvointivalmentaja, PT ja liikunnan ja rauhankasvatuksen maisteri. Jennan intohimoja ovat lasten ja naisten oikeudet, hyvinvoinnin sanoman levittäminen mahdollisimman monelle ihmiselle, eri liikuntalajien testailu, oma perhe ja kokkailu. Jenna rakastaa seurata uusimpia hyvinvointitrendejä ja on monesti ensimmäisenä testaamassa uusia lajeja/ruokia/välineitä kaveripiirissään. Äitiys on opettanut temperamenttiselle ja nopeatempoiselle naiselle rauhallisuutta, pehmeyttä ja hetkessä elämistä.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 By Mammahood

Äitien Kohtaamispaikka

Helsinki, Finland

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon